Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

U9-es sikerek a Kisiskolás bajnokság répcelaki fordulójában

A Leány U9 Tóth László régió Répce Sportcsarnokban május 12-én lebonyolított mérkőzésein háromszor is győzelmet ünnepelhettek lányaink!
U9-es sikerek a Kisiskolás bajnokság répcelaki fordulójában

- Sokat beszélgettem a lányokkal arról, hogy mennyire fontos, hogy motiváltak, és energikus legyünk az edzéseken is és a meccseken is. Ennek a szellemnek megfelelően készültünk a mai meccsekre is. Fontos volt, hogy elhiggyük, meg tudjuk csinálni az indulócselt, vagy lendületből a gólszerzést. Ez ma mind megvolt. Csodálatos volt átélni a mai délelőttöt. Nagyszerűen játszottunk, nagyszerűen küzdöttünk! Megérdemeltük a sikert. Egész évben csak az ETO tudott egyszer győzni ellenünk, míg mi kétszer győztünk ellenük. Gratulálok a lányoknak, az U 9 korosztályban ehhez nagyszerű eredményhez – értékelte a szombat délelőtti eseményeket Debreczeni György edző. 

És akkor az eredmények: 
SZKKA I. - Répcelak 22:4
SZKKA I. – Audi ETO KC 19:17
SZKKA I. – Büki Tk 19:16

- A II-es csapatunk nagyon kicsi volt a nagyok között. Sokat tanultunk a meccsekből, de sajnos csak a tapasztalatokat visszük haza. Pihenünk egyet és ebből építkezve készülünk a keceli tornára – adott gyorsértékelést Debreczeni Luca edző. 

Az eredmények: SZKKA II.- Büki TK 4:18, SZKKA II.- Győri ETO 2:37, SZKKA II.- Lébény SE 14:14

A következő megmérettetés a keceli Pünkösdi Kupa lesz az U9-es csapataink számára.

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK