Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ügyesek és aranyosak

Folytatjuk a táborlakókkal készült kis interjúink közlését. Címlapképünkön a két barátnő, Horváth Bianka és Takács Eszter látható.
Ügyesek és aranyosak

Az 5 éves Bödei Zorka még csak most volt középső csoportos. 
- Az tetszik legjobban, hogy itt sok barátot szerezhetek és rengeteget lehet játszani, labdázni. A büki kötélámszás volt a legjobb nekem, az edzések közben pedig a labdás játékok tetszettek leginkább. Emese, Heléna és a Horváth-ikrek voltak a legjobb barátaim - árulta el az egyik legifjabb kézis tehetség.

A 8 éves Horváth Bianka az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban most végezte el az 1. osztályt. A Horváth-ikerlányok egyike a Farkas Heni irányította U7-es csapat tagjaként értesült a táborozás lehetőségéről. 
- Sokkal jobban érzem magam, mint gondoltam volna. Minden kézilabdás játék nagyon tetszett, de a büki kirándulás, a Kristálytoronyban történő mászókázás és az óriáshintázás is bejött.  

A 7 éves Takács Eszter szeptembertől lesz majd 1. osztályos, de már Ő is az U7-es csapatot erősíti. 
- A barátnőimmel együtt tudtuk meg, hogy lehet jönni a kézitáborba. Nagyon jól érezzük magunkat, a Kristálytoronyban a mászás, az edzéseken a kidobós játék, a strandon pedig a fürdés tetszett nekem a legjobban.

NB I/B-s csapatunk kiváló beállósa, Szendrei Barbara ezúttal edzői minőségben tűnt fel: nagyon sokan vagyunk és nagyon ügyesek a gyerekek, bár, így a tábor végén már sokan fáradtak. Igyekszünk játékkal, sok könnyed edzéssel, strandolással, pihenéssel tölteni a hátralévő időt. A legkisebbek voltak az ,,enyémek", a 4-5 évesek összesen kilencen voltak és nagyon sok figyelemre volt szükségük - fogalmazott Barbi ,,néni".    

Péntek délután sokak szomorúságára véget ért nyári táborunk. A szervezők ígérik: jövőre Veletek ugyanitt! 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK