Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ügyesen szabadultak a Tömlöcből a fiatalok

Élménydús csapatépítő programon vett rész az U14-es csapat.
Ügyesen szabadultak a Tömlöcből a fiatalok

U14-es utánpótláscsapatunk a héten nagyszerű csapatépítő programon vett részt. Skoda Bence tanítványai a reggeli találkozó után közösen kerékpárral látogattak el a Tömlöc Savariába, ahol egy élménydús kiszabadulós kalandjátékon vehettek részt a lányok. Minden csapatnak sikerült kiszabadulnia, több ügyes és ötletes megoldás is született, ezzel emlékezetessé téve a programot. 

A feladat az volt, hogy a csapatok szobáról szobára haladva különböző ügyességi és néhány elgondolkodtató feladat megoldásával közösen megfejtsék a szabaduláshoz szükséges megoldást. A sikerhez elengedhetetlen a csapatmunka, ahogyan a kézilabda pályán is. Ezt erősítve látta vendégül a Tömlöc Savaria csapata egyesületünk U14-es utánpótlás csapatát, amit ezúton is köszönünk. 

A Tömlöc után a lányok a Tó Vendéglőben ebédeltek, ahogy az edzőtábor alatt is mindig, majd a kerékpáros túrát lezárva sütizéssel fejezték be a csapatépítő programot. Természetesen a munka sem maradhatott el, délután edzett is a csapat, de ez a nap kiváló alkalom volt az összekovácsolódásra és arra, hogy kizökkenjenek a lányok a "száraz" edzések monotinátásából.