Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Új együttműködés, új partnerünk: a Pablo Burrito Bar

A Szombathely szívében található mexikói étterem a Pődör lányok egyéni szponzora lett.
Új együttműködés, új partnerünk: a Pablo Burrito Bar

A szezonrajt előtt már beszámoltunk róla, hogy idén rekordszámú támogató áll a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia mellett, de klubunk eltökélt szándéka, hogy a jövőben külön a játékosainknak is legyenek egyéni szponzorai.

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a napokban megszületett az első ilyen megállapodás egy új partnerünkkel, aki nem más, mint a Szombathely szívében, a belső Uránia-udvarban található Pablo Burrito Bar. A mexikói étterem a Pődör lányok, Pődör Rebeka és Pődör Blanka egyéni szponzora lett.

- Szombathelyi étteremként nagyon fontos számunkra, hogy támogassuk a kiemelkedő helyi sportolókat, ezért nagyon örülünk ennek a közös együttműködésnek – mondta a Pablo Burrito Bar tulajdonosa, Békei Norbert.

- A Pablo már egy ideje nagy kedvencünk, ezért örömmel hallottuk az együttműködés hírét. Nekem még éppen a húgom, Blanka ajánlotta, hogy milyen jó hely és teljes mértékben igaza volt. Sportolóként plusz és fontos számunkra, hogy az ételek nem csak finomak, hanem egészségesek is. Kedvencünk a bajnok tál, ami csirkéből, rizsből, salátából, fekete babból és avokádó krémből áll. A burrito mellet széles választék várja a vendégeket, tehát bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy jót és egészséget enni – üzente az SZKKA csapatkapitánya, Pődör Rebeka.

Köszönjük a Pablo Burrito Bar támogatását! Bízunk benne, hogy a jövőben több hasonló együttműködésről és még több helyi partnerrel való megállapodásról számolhatunk be!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK