Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Megműtötték Balog Juditot, Csapó Kincső az új kapusunk

A 18 éves játékos kölcsönben érkezett Siófokról.
Megműtötték Balog Juditot, Csapó Kincső az új kapusunk

Sikeres térdműtéten esett át a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia nyáron igazolt kapusa, Balog Judit. A 24 éves ukrán válogatott hálóőr esetében az egyik edzésen történt egy szerencsétlen rásérülés, melynek következtében elszakadt a keresztszalagja. Kapusunk már át is esett az operáción és két hétre hazautazott, hogy megkezdje rehabilitációját, melyben az ukrán válogatott gyógytornásza segédkezik. 

Klubunk természetesen mindenben támogatja Balog Juditot és örömmel fogadtuk a hírt, hogy folyamatosan javul az állapota. Az SZKKA bízik benne, hogy minél előbb visszatérhet a pályára, de klubunktól távol áll, hogy sürgesse a felépülését, hiszen ilyen súlyos sérülés után az a legfontosabb, hogy teljesen meggyógyuljon és egészségesen térjen vissza. A realitás, hogy a mostani idényben már nem láthatjuk a pályán, de reméljük a legjobbakat. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk új kapusunknak. 

Örömmel értesítjük szurkolóinkat, hogy a Siófoktól érkező Csapó Kincső személyében megtaláltuk megsérülő kapusunk megfelelő helyettesét. A 18 éves hálóőr kölcsönben érkezik a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiához a 2020/2021-es szezonra. A fiatal játékos 2019-ben Dunaújvárosból igazolt a Siófokhoz, ahol az elmúlt idényben harmadikszámú kapusként segítette a Balaton-parti gárdát. Klubunk ezúton is szeretne köszönetet mondani a Siófok KC-nak, amiért a segítségünkre sietett és elengedte tehetségét Szombathelyre. Csapó Kincső már túl is van első edzésén az SZKKA együttesével. 

- Hirtelen jött a váltás. Kaptam egy hívást, hogy megsérült az SZKKA kapusa és azonnal választ kellett adnom. Úgy gondoltam, hogy jó lehetőség 18 évesen másodikszámú kapusnak lenni egy erős NB I-es középcsapatban és jó tapasztalatokat szerezhetek. Nagyon jó Szombathelyen a csapatközösség, a lányok gyorsan befogadtak. Mindenkivel beszélgettem és mindenki nagyon aranyos - nyilatkozta honlapunknak Csapó Kincső, aki eddigi SZKKA-s tapasztalairól és céljairól is beszélt. 

- Eddig egy mérkőzést játszottam az SZKKA felnőttcsapata ellen, az utánpótlásgárdák ellen többször is. Az utánpótlásban mindig szoros és jó meccseket játszottunk, tavaly pedig az NB I-ben nagyon kellemes csalódás ért, hiszen újoncként nagyon jól megállta a helyét az NB I-ben az SZKKA. Szombathelyen szeretnék minél többet fejlődni és tapasztalatokat szerezni az élvonalban. Hasznos tagjaként szeretném segíteni a csapatot - zárta szavait új kapusunk. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK