Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Új mezszponzor NB I-es csapatunknál

A szombathelyi NBA Független Biztosítási Alkusz Kft. is támogatja az SZKKA-t.
Új mezszponzor NB I-es csapatunknál

Örömteli hírről számolhatunk be, ugyanis újabb szponzor segíti a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiát: klubunk mezszponzori megállapodást kötött az NBA Független Biztosítási Alkusz Kft-vel. A szombathelyi vállalkozás a felnőtt NB I-es csapatunkat  támogatja, a cég logója pedig már fel is került együttesünk mezére.

Klubunk már évek óta kapcsolatban áll új mezszponzorunkkal, hiszen a gépjármű biztosításokat, a játékosok balesetbiztosítását és mérkőzéseink felelősségbiztosítását is az NBA Független Biztosítási Alkusz Kft által kötjük. Ezúton is köszönjük a támogatást, és hogy a helyi vállalkozások fontosnak tartják a szombathelyi sportegyesületek segítését.

Cégünk nagyon sokat köszönhet Szombathely városának, illetve nagy szurkolói vagyunk a szombathelyi sportegyesületeknek, ezért nem volt kérdés, hogy amikor a város jelezte, hogy a kézilabda csapatnak segítségre van szüksége, lehetőségeinkhez mérten próbáltunk segíteni. Reméljük támogatásunkkal hozzá tudtunk járulni a csapat további sikereihez. Őszinte leszek: sokkal szívesebben járok mérkőzésekre, ha többségben vannak a helyi kötődésű játékosok az adott csapatban, de ilyen szempontból szerencsére Szombathelyen jellemzően jól állunk, hiszen az SZKKA csapatában is rengeteg helyi fiatal kap lehetőséget. A sport életre nevel, rengeteget tapasztalatot szerezhetnek a fiatalok, amit aztán az élet egyéb területein is kamatoztathatnak – mondta a megállapodásról Hajgató Szilveszter, az NBA Független Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetője.

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK