Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A névadók mellett további szponzorok az NB I/B-s csapatunk új mezén

Az NB I-es csapat mellett a fiatalokat is egyre több helyi vállalkozás segíti.
A névadók mellett további szponzorok az NB I/B-s csapatunk új mezén

Mint ismert, a felnőtt NB I/B-ben szereplő ifjúsági csapatunk a két névadó szponzorral kötött megállapodásnak köszönhetően Sylver Ops Cafe SZKKA néven szerepel a másodosztályban. Az új név mellé természetesen új mezt is kapnak a lányok.

Az új mezre a névadó szponzorok logója mellett a Gravitáció Kft., a Kozma Szerszám, a Trend Optika, a Volvo Alpok Autó Kft., a Student Comfort SKFT., valamint Step Kft. emblémája is felkerül, ugyanis örömmel jelenthetjük be, hogy a felsorolt szombathelyi vállalkozások a felnőtt NB I-es csapat mellett már az NB I/B-ben szereplő együttesünket is támogatják, klubunk történetében először.

Ezúton is köszönjük a támogatást, és hogy a helyi családi cégek fontosnak tartják, hogy ne csak a felnőtteket, hanem a szombathelyi tehetségeket is segítsék.

- Az utánpótlás nevelés a legértékesebb befektetés, ők a jövő sikerének zálogai. Azt gondolom, hogy az ő támogatásuk legalább annyira fontos, mint a felnőtteké. Nagyszerű érzés, amikor egy gyermekből a szemünk láttára sikeres felnőtt válik, és az is, hogy ebben nekünk is részünk van – fogalmazott korábban Lisztes Gergely, a Gravitáció Kft. ügyvezetője.

: