Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Új pályarekordot állítottunk fel a Tömlöcben

Ifistáink csapatépítő programon szórakozhattak a kiszabadulós kalandjáték során.
Új pályarekordot állítottunk fel a Tömlöcben

Az edzések monotonitását megszakítva egy élmény dús kiszabadulós kalandjátékon vett részt az SZKKA ifjúsági csapata a szombathelyi Tömlöc Savaria jóvoltából. A szabadulós játék során a lányok szobáról szobára haladva különböző ügyességi és gondolkodós feladatot oldottak meg, ahogy a pályán is, itt is csapatként dolgoztak együtt. Ifi csapatunk szélsője, Horváth Anna elárulta, hogy a fantasztikusan érezték magukat a külső programon.

- Nagyon jó program volt a csapategység kialakítása érdekében, hiszen össze kellett dolgoznunk a feladatok során, hogy ki tudjunk jutni a szobából. Közben rengeteg vicces szituáció is történt, ahogy mindenki próbálta keresni a kulcsokat a kijutáshoz. Jól szórakoztunk, nagyon élveztem a Tömlöcös programot. Nagyon jó volt egy kicsit szórakozni a lányokkal együtt a sok edzés között.

Ifistáink a játék során két csapatot alkotva versenyeztek egymással és végül a könnyebb pályán indulók tudtak nyerni, de nem is akárhogy.

- Nagyon tetszett a Rendelős pálya, amelyen a mi csapatunk ment. Jó volt a versengés a többiekkel, de mi annyira akartuk a győzelmet, hogy új pályarekordot is állítottunk fel, amivel megnyertük a versenyt. Persze ez volt a könnyebb pálya, a másikat sajnos nem tudtuk kipróbálni, de talán majd legközelebb – mesélte Horváth Anna.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget a Tömlöc Savaria csapatának!