Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb hasznos Szülői Munkaközösségi gyűlést tartottunk

Újabb hasznos Szülői Munkaközösségi gyűlést tartottunk

A sikeresen újraélesztett nyári ülés után a héten újra Szülői Munkaközösségi gyűlést tartottunk, melynek fő funkciója az volt, hogy tájékoztassuk a szülőket a klub életéről, fontos eseményeiről. A szülők pedig ezen a fórumon oszthatják meg észrevételeiket, ötleteiket, hogy azokat közösen megvalósítsuk.

-Nagyon örülök, mert interaktív volt a gyűlés és sok új információt, visszajelzést kaptam a szülőktől, amivel még jobban tudjuk javítani a rendszert a gyerekek érdekében – fogalmazott az SZM gyűlésről Pődör Zoltán ügyvezető.

Mint ismert, a honi utánpótlás-bajnokságok után az elmúlt hétvégén az idén debütáló nemzetközi utánpótláskupa sorozat, a Danube Handball Cup is elrajtolt. A klubvezetés és a szülők is elégedetten egyetértettek abban, hogy a csapatok rajtja, valamint a Danube Kupa első fordulója is remekül sikerült, mindenki izgatottan várja a folytatást.

Örömmel tájékoztattuk a szülőket, hogy az utánpótlás-csapatoknál a legkisebbektől kezdve minden korosztálynál megválasztjuk és kihirdetjük a Hónap Játékosát. Szeptember hónap legjobbjait a szombati, SZISE elleni felnőtt bajnoki félidejében ünnepélyes keretek között fogjuk díjazni.

A gyűlésen továbbá elhangzott, hogy a szombati, Haladás Sportkomplexumban rendezett NB I/B-s bajnokin más újdonsággal is készülünk. Senkinek nem kell már bemutatni a hatalmas népszerűségnek örvendő kabalánkat, Totót, aki a mérkőzésen teljesen új, Toto logóval és felirattal ellátott szurkolói pólókat fog osztogatni és dobálni az időkéréseknél és a szünetben.

Az SZM hasznosságát mutatja, hogy az elmúlt időszakban számos, az előző gyűlésen felmerülő ötletet, javaslatot valósítottunk meg. Ezek közé tartozik az is, hogy rengeteg felszerelést osztottunk ki az elmúlt hetekben. Természetesen nincs megállás, a sporteszközök, sportfelszerelések folyamatosan érkeznek a klubhoz és próbáljuk minél gyorsabban pótolni a még fennálló hiányosságokat. Az igények és a nagy érdeklődésre való tekintettel még egy hírrel is szolgálhattunk: a felnőtt csapatnál már megszokott bemelegítő pulcsi is elérhető lesz hamarosan az utánpótlás számára.

A Szülői Munkaközösség lényege, hogy együtt vigyük előre a közösséget, ezért is örömteli, hogy ismét közösen hoztunk meg fontos döntéseket. Meghatároztuk, hogy a kommunikáció javítása érdekében is mostantól a szülők rendszeres edzői értékelést kapnak a gyerekekről, 12 éves korig pedig visszahozzuk a havi egy nyilvános edzést, amit anno a pandémia alatt szüntettünk meg. Szintén közösen döntöttünk úgy újra életre keltjük az SZKKA-karácsonyt, ahol közösen fát állítunk, ajándékozunk, díjazzuk tehetségeinket és gyűjtés szervezünk egy közösen választott jótékonysági szervezetnek

Ismét köszönjük szülőknek a részvételt és az együttműködést, egyúttal biztatjuk őket, hogy bármilyen felmerülő kérdés esetén bátran forduljanak a klubvezetőhöz és jöjjenek el minden korcsoportból a következő Szülői Munkaközösségi gyűlésre is!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK