Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb hazai bajnoki: a Gárdony ellen is bezsebelnénk a két pontot

Újabb hazai bajnoki: a Gárdony ellen is bezsebelnénk a két pontot

A Szent István SE elleni győzelem után a hétvégén újra saját közönségünk előtt lépünk pályára: vasárnap 15 órától a Gárdony-Pázmánd NKK együttesét fogadjuk az Aréna Savariában. A tabella alsó felében szerénykedő Gárdony ellen sem lehet más célunk, mint a két bajnoki pontot zsebelve tovább küzdeni céljaink eléréséért, az NB I-be való visszajutásért.

Ami a tabellát illeti, a vesztett pontokat tekintve a Kozármisleny mögött továbbra is három, a Vasassal szemben viszont egy pontra csökkent a hátrányunk. Az ellenfelünket maximálisan tisztelve és nem lenézve a vasárnapi meccsen is minden esélyünk megvan, hogy egy győzelemmel továbbra is ott loholjunk a feljutó helyen álló riválisaink nyakán.

  • A Gárdony-Pázmánd NKK 4 győzelemmel és 16 vereséggel a tabella 14., utolsó előtti helyéről várja a a mai mérkőzést.

  • Ellenfelünk nincs túl jó passzban: legutóbb január közepén a SZISE otthonában tudott nyerni, azóta zsinórban 7 vereséget könyvelhetett el. Érdekesség, hogy az előző fordulóban csak öt góllal, 28-23-ra kapott ki Kozármislenyben.

  • Az őszi találkozásunkkor október végén hat góllal, 34-28-ra vertük idegenben a Gárdonyt, a legeredményesebb játékosunk a 11 gólos Pődör Rebeka volt.


Szombathelyi KKA – Gárdony-Pázmánd NKK

NB I/B 22. forduló, március 26., vasárnap, 15:00

Szombathely, Aréna Savaria, Jv: Szedmák, Dr. Tóth