Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb két pont a tarsolyban!

Második félidőben nyújtott jó játékának köszönhetően újabb sikert aratott városunk NB/I B-s kézicsapata, a Swietelsky-SZKKA! Schneiderék Nagyatádról hozták el a pontokat.
Újabb két pont a tarsolyban!

A házigazda kezdte jobban a mérkőzést, a mieink sok hibát vétettek támadásban. Füzesi Ferenc időkérése jókor érkezett, az SZKKA rendezte sorait, és átvette a vezetést. A szünet előtt jött egy rövidzárlat, amelynek eredményeként a nagyatádiak kiegyenlítettek. 
A fordulást követően határozottabbá vált a szombathelyiek védekezése, Pálinkás is nagyszerű teljesítményt nyújtott a kapuban. A támadójátékunk is feljavult, Schneider Éva ezen az estén is parádésan teljesített. A meccs hajrájára stabillá vált a Swietelsky-SZKKA előnye, Szendreiék végülteljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
Szép volt, csajok!  

 

 

 

Rinyamenti–Swietelsky-SZKKA  24–28  (13–13)

Swietelsky-SZKKA: Schneck Réka, Csire Fanni 2, Smid Eszter, Ivanics Dóra, Schneider Éva 12/4, Takács Kriszta, Szendrei Barbara 2, cserék: Pálinkás Viktória, Jurik Petra, Takács Bianka 5, Horvàth Petra 4, Virág Noémi 3, Bozzai Zsófia. Vezetőedző: Füzesi Ferenc.