Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb nagy lépés: Hivatalossá vált, hogy az önkormányzat biztosítja a telket, amire felépülhet álmaink csarnoka

Újabb nagy lépés: Hivatalossá vált, hogy az önkormányzat biztosítja a telket, amire felépülhet álmaink csarnoka

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt hónapokban rengeteg előrelépés történt annak irányába, hogy megvalósuljon a régóta dédelgetett álmunk és a szombathelyi kézilabdás gyerekeknek saját kézilabda csarnoka legyen.

Néhány héttel ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség jóváhagyta, hogy TAO-forrásból elkezdődhessen a csarnok tervezése, ha pedig a terveket is elfogadják, akkor az állami forrásból történő kivitelezése.

Most újabb pazar fejleményekről tájékoztathatjuk közösségünket a csarnok-projekttel kapcsolatban:  a SZOVA által jóváhagyott fontos határozatokat (jelzálogjog hozzájárulás, beruházás hozzájárulás)   elfogadta, megerősítette városunk önkormányzata is, ami azt jelenti, hogy az önkormányzat hivatalosan is biztosítja számunkra költésgmentesen azt a területet, amire felépülhet álmaink kézilabda-csarnoka.

Hol is van ez a telek?

A város által biztosított terület Szombathely észak-keleti részén, a zanati városrész mellett helyezkedik el, a 86. számú másodrendű út szomszédságában. (a Tesco hipermarkettől Zanatra vezető úton a vasúti átjáró után lévő terület az M86-os gyorsforgalmi út irányába)

Ezt a telket tehát az önkormányzat biztosítja díjmentesen, de további hír, hogy a körülötte lévő területekre pedig vételi szándéknyilatkozatot tettünk.

Köszönjük Szombathely városának, hogy a telek biztosításával támogatja és segít minket abban, hogy felépüljön álmaink otthona!!!