Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb nemzetközi edzőmérkőzés: Ikrényben játszunk a dán serdülők ellen

A serdülő I. osztályban szereplő csapatunk a dán GIE (Glamsdalens Idrætsefterskole) Kézilabda Akadémia együttesével hétfőn felkészülési mérkőzésen találkozik.
Újabb nemzetközi edzőmérkőzés: Ikrényben játszunk a dán serdülők ellen

Az edzőmeccset megszervező Süle Dánieltől megtudtuk, hogy 15-16 éves dán lányok már nagyon várják az összecsapást, amelynek helyszíne Ikrény (Rábcatorok Kulturális és Sportközpont - Ikrény, József Attila u. 77.) lesz. 

- Jelenleg több dán kézilabda akadémia is nálunk, Magyarországon, illetve Győrött edzőtáborozik. Kézenfekvő volt, hogy győri vagy Győr környéki nagy hagyományokkal rendelkező és színvonalas, nemzetközileg is elismert kézilabdát játszó egyesületet, illetve akadémiát kérünk fel ellenfélnek. Biztos vagyok benne, hogy a szombathelyiek kiváló edzőpartnernek bizonyulnak és a meccs mindkettő akadémia serdülő csapatának hasznára válik majd – fűzte hozzá Süle Dániel menedzser. 

Pődör Zoltán klubelnökünk, a serdülő csapat edzője örömmel konstatálta, hogy újabb felkérésnek tehet eleget a 10 éves klub. 
– A nemzetközi edzőmérkőzésre történő felkérések mindig különleges jelentőséggel bírnak, hiszen lemérhetjük, hol tartunk más nemzetek csapataihoz képest, sokat tanulhatunk, emellett betekinthetünk más nemzetek kézilabda-kultúrájába is – tette hozzá Pődör Zoltán. 

A meccs november 12-én, hétfő délután 15:30-kor kezdődik.