Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb nemzetközi kihívás: fiataljaink játszhatják az osztrák bajnoki döntő előmérkőzését!

Egyesületünk és a HYPO NÖ kiváló szakmai és baráti kapcsolatának eredményeként, az együttműködés újabb szintjére léphetünk fel. A HYPO NÖ szakágvezetője, Kovács Ferenc felkérésére, vasárnap az osztrák felnőtt bajnoki döntő előmérkőzését játszhatjuk.
Újabb nemzetközi kihívás: fiataljaink játszhatják az osztrák bajnoki döntő előmérkőzését!

Az osztrák bajnoki döntő végkimenetele 2 mérkőzésen dől el, így vasárnap este mindenképp kiderül, hogy a HYPO NÖ vagy az UHC Müllner Bau Stockerau lesz-e a szomszédoknál a felnőtt női kézilabdabajnok. 

- A május 20-án, 18.30-kor kezdődő finálé előtt, 16.30-tól a francia tornagyőztes, 2003-2004-es születésű játékosokból álló csapatunk segít a bécsiek felkészülésében és méri össze tudását a Hypo NÖ 2002-2003-as csapatával. Ők egyébként az alsó-ausztriai bajnokságot megnyerve kerültek be az osztrák korosztályos döntőbe és mivel Kovács Ferencék erős ellenféllel szemben akartak a fináléra top formába kerülni, ezért bennünket invitáltak az előmérkőzésre. A felkérést örömmel elfogadtuk, a hangulat pedig már a mi meccsünk idején is garantáltan kiváló lesz – tájékoztatta honlapunkat Pődör Zoltán, a kiutazó csapatunk edzője.