Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb rangadó következik idegenben a Komárom ellen

Újabb rangadó következik idegenben a Komárom ellen

A hétvégi Vasas elleni hazai mérkőzés után vasárnap újabb fontos rangadó vár csapatunkra az NB I/B-ben: 18 órától a Komáromi VSE vendégeként folytatjuk a szezont. Ezúttal sem lesz egyszerű dolga a negyedik helyen álló csapatunknak, ugyanis a komáromiak 10 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel, velünk azonos pontszámmal, de egy meccsel többet játszva az ötödik helyet foglalja el a tabellán.

Emlékezhetünk, hogy szeptemberben a bajnokság első fordulójában idehaza meglepő vereséget szenvedtünk a Komáromtól, de másfél héttel később rögtön visszavágtunk az idegenbeli Magyar Kupa-meccsen (21-28) és most is arra készülünk, hogy elhozzuk a két pontot idegenből.

Érdekesség, hogy a Komárom két hete idegenben megverte az akkor listavezető Eszterházy SC együttesét, majd a legutóbbi játéknapon kikapott odahaza attól az Algyőtől, akit mi magabiztosan vertünk két héttel ezelőtt. Összességében sem örvendenek túl jó formának vendéglátóink, legutóbbi négy bajnokijukból csak egyet nyertek meg, az említett Eger ellenit.

Célunk, hogy a Vasas elleni botlást kijavítva és feledtetve újra visszataláljunk az Alba és az Algyő ellen mutatott játékhoz, valamint a győzelemhez.

Komáromi VSE – Szombathelyi KKA

NB I/B 16. forduló, január 29., vasárnap, 18:00

Földi Imre Sportcsarnok, Tatabánya Jv: Kovács T., Mándli