Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb remekül sikerült hétvége az U12-es bajnokságban

Újabb remekül sikerült hétvége az U12-es bajnokságban

Az elmúlt hétvégén Nemesvámosban rendezték az U12-es Gyermekbajnokság hetedik fordulóját, melyen U12-es csapatunk mellett U11-es együttesünk is versenyzett az idősebbek között. A remekül sikerült hétvége pikantériája volt, hogy klubunk két csapata egymással összecsapott a játéknapon.

U12-es Gyermekbajnokság, 7. forduló, Nemesvámos:

Szombathelyi KKA 1 – Szombathelyi KKA 2 20-15

Szombathelyi KkA 1 – Tapolca Városi Sportegyesület 37-10

- Teljesen új összeállításban mentünk Nemesvámosra. Az első meccsünkön egy kicsit érződött az összeszokottság hiánya, sőt én azt is éreztem, hogy a játékosaim egy kicsit jobban izgulnak. A kicsik feladták nekünk a leckét, szépen kézilabdáztak ők is. Mi pedig egyre jobban belejöttünk a játékba. Aztán a második meccsen már úgy ment minden, ahogy ebben a korosztályban szokott. Nagyarányú győzelmünk teljesen megérdemelt. A lányok élvezték a játékot, felszabadultan játszottak. Én pedig elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel. Ez a 22 kislány nagy értéke az egyesületünknek! Még egy kis ünneplés is volt, hiszen pont ezen a napon ünnepelte Bohár Rebeka a 12. születésnapját. Ő is egészen kiskora óta a csapat tagja, gratulálunk Neki. Köszönjük a támogatást és a szurkolást a szülőknek – értékelt Debreczeni György, U12-es csapatunk edzője.


Szombathelyi KKA 2- Marcali VSZSE 16-10

- Az első mérkőzésen klubunk idősebb csapata ellen játszottunk. Az első félidőben a támadásunk nagyon bátortalan volt és az aránylag kevés kapott gól is csak a remek kapusteljesítménynek volt köszönhető. A második félidőben már egy fokkal jobban működtek a megbeszéltek, de összességében nem tudtuk az SZKKA 1-es csapatának a dolgát megnehezíteni. A második mérkőzést a Marcali ellen ismét bátortalanul kezdtük, de végül sikerült győzelmet aratnunk. Sajnos még elég nagy a kontraszt a teljesítményünk között a saját és az eggyel idősebb korosztályban, aminek keressük az okát, de az biztos, hogy a játékosok sokkal többet tudnak, mint amit hisznek magukról nyilatkozott U11-es gárdánk trénere, Surman István.