Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb siker a serdülőknél: bravúr az Alba Fehérvár otthonában

A leány serdülő I. osztályú bajnokság nyugati csoportjában, péntek délután Székesfehérváron arattunk megérdemelt győzelmet.
Újabb siker a serdülőknél: bravúr az Alba Fehérvár otthonában

Alba Fehérvár KC – Swietelsky-Szombathelyi KKA 24-27 (13-10)
SZKKA: Farkas H. (Lőrincz B.,) - Pődör B. 14, Farkas N. 4, Juhász A. 1, Szekér P., Varga V., Tóth N. 3, Sámson P. 1, Horváth L. 3, Szentgyörgyvári L. 1, Wagner D.

A pénteki meccsen azt kértem, hogy becsülettel játsszuk le. Sajnos rémálomszerűen kezdtünk, 12 perc után 8-1 (!!!) volt oda, de szépen feltámadtunk, a félidőben 13-10-re felzárkóztunk.  A 2. játékrészben is ugyanezzel az elánnal folytattuk, ahogy az elsőt abbahagytuk. Aztán a 45. perctől átvettek a vezetést, az utolsó 5 percben 6-2-es rohanással biztosítottuk be a sikert, amihez nagy mértékben hozzájárult az is, hogy az utolsó percekben 2 hetest is hárított Farkas Hanna kapus. Ekkor még a kettős emberhátrány sem tört meg minket, 24-27-re nyertünk. teljesen elégedett vagyok, hiszen a realitás az volt, hogy jó meccsen tartsuk a lépést. Úgy gondolom, mindenki 100%-os teljesítményt nyújtott, az igazi csapatmunka meghozta a gyümölcsét – értékelte a meccset Pődör Zoltán edző.  

Ezzel a győzelemmel a Győr és a NEKA mögött pontszámban utolértük a DKKA NKFft. csapatát és továbbra is a 4. helyen áll csapatunk, amely legközelebb február 17-én a 6. helyen tanyázó Kozármisleny csapatát látja vendégül. 

Az ifiknél sajnos nem sikerült a pontszerzés: Alba Fehérvár KC – SZKKA 30-17 (15-7).