Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újra megnyitott a Sylver Fitnesz és Wellness Stúdió

Erőnléti edzők és masszőrünk már el is kezdte a város egyik legmodernebb edzőközpontjában a konditermi gyakorlatokat. A tapasztalataikról meséltek.
Újra megnyitott a Sylver Fitnesz és Wellness Stúdió

Május 6-án, szerdán reggel 6 órakor újra megnyitotta kapuit a Varasd utca 10. szám alatt található Sylver Fitnesz és Wellness Stúdió. Az edzőközpont kiemelt partnere a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiának, így a napokban már masszőrünk, Tóth Máté és erőnléti edzőnk, Vincze Tamás is visszatért a konditerembe.

– Nagyon jó volt újra konditeremben edzeni, nagyobb súlyokat mozgatni. Heti háromszor járunk, leginkább az alap gyakorlatok miatt, amikhez elengedhetetlen a nagyobb súly – mondta Vincze Tamás. – Remélem, hamarosan a lányokkal is tudunk dolgozni. Sok új gyakorlatot kell megtanulniuk, hogy a felkészülési időszakban tudjunk eredményesebben dolgozni. A terem nagysága miatt betartható a másfél méteres távolság, egyébként is folyamatosan el vagyunk látva papírtörlőkkel, fertőtlenítőkkel, illetve minden olyan egyéb eszközzel, ami ebben a helyzetben ajánlatos.

Szombathely egyik legújabb és legmodernebb edzőközpontja minden hétköznap 6-22 óra között, hétvégén pedig 9-21 óra között várja vendégeit.

Természetesen a cég vezetősége is alkalmazkodott a koronavírus-helyzet okozta körülményekhez, így bevezetett néhány higiéniai előírást: érkezéskor kötelező a kézfertőtlenítés, a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítővel. Saját törülköző és váltócipő használata szintén kötelező, ezen kívül ajánlott saját edzőkesztyűt használni.

A vezetőség arra kéri vendégeit, hogy a gépeket, súlyzókat és egyéb eszközöket használat után alaposan fertőtlenítsék (a teremben kihelyezett fertőtlenítőszer vírus, baktérium- és gombaölő hatású).

A személyzet egyébként folyamatos szellőztetéssel, illetve a levegőcserélő rendszerrel igyekszik friss levegőt biztosítani, illetve felhívja vendégei figyelmét arra, hogy az edzés során ügyeljenek az egymástól való 1,5- 2 méteres távolság betartására.

A Sylverben csoportos órákra május 11-től lesz lehetőség. A résztvevők létszáma csökkentve lesz, ezért különösen fontos a bejelentkezés az órákra.

A pultnál jelenleg csak elvitelre lehet terméket vásárolni. A kávézó egyelőre zárva tart, leülni és ott bármit elfogyasztani tilos.

A wellness részleg egyelőre zárva tart.

A Sylver Fitnesz és Wellness Stúdiónál is tisztában vannak vele, hogy a járványhelyzet nem múlt el, de a rendszeres testmozgás jelentősen hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, a depresszió, és szorongás elkerüléséhez. A nyitásukkal azoknak szeretnének segíteni, akiknek jelenleg is igénye van a konditermi edzésre.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK