Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Üstökös Kupa: itt jönnek az első nap eredményei

Csapataink értékes helyezésekért küzdhetnek tovább hétfőn, Dunaújvárosban.
Üstökös Kupa: itt jönnek az első nap eredményei

Az U12-es csapatunk miután az Érd II. csapatát 17-5-re legyőzte,14-9-re kikapott este a PC Trade Szegedtől, így csoportmásodikak lettünk, holnap a 4-6. helyért játszunk – tudtuk meg Nardai Viktória edzőtől

Az U11-es csapatunk esetében csak a fehérváriakat sikerült felülmúlni. A Szeged és a Kispest egyelőre nehéz diónak bizonyult. A két vereséggel csak a 7-9. helyekért játszhatunk, ami az eredményesség szempontjából természetesen csalódás.
- Amit elterveztünk, nem tudtuk megvalósítani. Csak néha volt olyan szituáció, amikor azt éreztem, hogy fut a szekér. Hát, nem tudom, hogy a csapat építése oldaláról előre tudtunk-e lépni? Sokat beszéltem a lányoknak, talán eljut, hogy sokkal tudatosabban kell az edzéseken dolgozni. Megyünk tovább, most egy kicsit gondolkodunk, aztán hajrá. Jó csapatom van, dolgozni kell tovább – értékelt Debreczeni György edző.

Az U10-es csapatunknál hivatalosan nem számolták az eredményt, volt két rendkívül sikeres mérkőzésünk! Ezekért jöttünk! 
- A lányok felszabadultan és úgy játszottak, mint a nagyobbak! Ezeken a meccseken minden sikerült! Az utolsó meccsre elfáradtunk fejben és testben is! Kiharcolták magukat a lányaim! Büszke vagyok rájuk!!! Nagyon hasznos napunk volt, alig várjuk a folytatást – összegezte az első napi tapasztalatokat Debreczeni Luca edző.

Hétfőn folytatódnak az Üstökös Kupa küzdelmei. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK