Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Utánpótlás-körkép: U11-ben nem találtak rajtunk fogást, bátor játék az U8-as lányoktól

Az U7-es gyerekeink életük első mérkőzésén léptek pályára a hétvégén.
Utánpótlás-körkép: U11-ben nem találtak rajtunk fogást, bátor játék az U8-as lányoktól

Az elmúlt hétvégén Celldömölkön rendezték az U11-es Gyermekbajnokság 5. fordulóját. Bár hivatalos az eredményt még nem számolják ebben a korosztályban, de ezen a játéknapon is nagyaranyú győzelmeket arattunk a Győri ETO KC I és Győri ETO KC II ellen, így a már 10. meccsét is megnyerte csapatunk.

Gyorsan és eredményesen kézilabdáztunk mindkét mérkőzésen. Az ellenfeleink most sem találtak rajtunk fogást, így magabiztos győzelmeket arattunk. Az elmúlt időszakban sokat dolgoztak a lányok, megérdemlik a dicséretet. Megmutatták, hogy milyen kézilabdát szeretünk játszani: gyors, pontos és határozott játékot. A szurkolóink nagyszerű hangulatot teremtettek a csarnokban, köszönjük, a lányoknak pedig gratulálok – értékelt U11-es csapatunk edzője, Debreczeni György.

A hétvégén Kiss Szabolcs U9-esei két csapattal vettek részt az idei első, Győrben rendezett fordulón, amelyet már nagyon vártak a gyerekek és a szülők is.

Minden mérkőzést sikerült megnyernünk technikás, jó támadójátékkal és harcos védekezéssel. Jó úton haladunk előre, köszönöm mindenki támogatását – fogalmazott edzőnk, Kiss Szabolcs.

A legkisebb korosztály, a U8-as Kisiskolás bajnokság első fordulója is most rajtolt el. Az SZKKA természetesen ott volt Lipóton: Mátyás Fanni U8-as lányai, valamint Farkas Heni U7-es gyerekei is remek élményekkel gazdagodtak.

A lányok első fordulója volt idén és remek játékot mutattak. Bátran mentek előre és védekezni sem féltek. Sikeres és élménydús napot zártunk – értékelt U8-as csapatunk edzője, Mátyás Fanni.

- Legkisebb korcsoportunk is elkezdte a bajnokságot. Nagyon vártuk ezt a napot, hiszen a lányok életük első kézilabda meccsükön vettek részt. Izgulósan kezdtük, de aztán sok jó megmozdulással folytattuk. Voltak kapusteljesítmények, szép gólok is. Jó kis nap volt így együtt, gratulálok a lányoknak – mesélte Farkas Heni, U7-eseink edzője.