Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Utolsó pillanatig kiélezett rangadó, döntetlen Kozármislenyben

Óriási izgalmakat és rengeteg fordulatot hozott a találkozó.
Utolsó pillanatig kiélezett rangadó, döntetlen Kozármislenyben

Rangadóhoz méltó hangulat fogadta a csapatokat, a vendégszektor is megtelt Szurkolóinkkal. Az első perctől kezdve szorosan indult a mérkőzés, mindkét gárda idegesen kezdett. A rontott próbálkozások után aztán megnyugodtunk és zsinórban 4 gólt is berámoltunk, 4-7-es állásnál időt kértek a hazaiak. Fordulatosan alakult a derbi, jött a válasz a Kozármislenytől is, a 20. percben 10-9-re már a vendéglátók vezettek. Tapintani lehetett a feszültséget a csarnokban, elképesztően szorosan alakult a találkozó. Blokkolt lövések és védések után ismét fordítottunk, a szünetben nálunk volt a minimális előny, 13-14.

A második félidő elején ragadta magához a kezdeményezést, 17-15-nél időt kért Pődör Zoltán vezetőedző. Érződött a lányokon a mérkőzés súlya, de tudtuk rendezni a sorokat és 43. percre ismét megfordítottuk a rangadót, 18-19-nél jött az újabb hazai időkérés. A szünet sem törte meg a lendületünket, gyors gólokkal növeltük az előnyt, 19-22-es vezetésünknél már csak negyedóra volt vissza. Óriási izgalmak maradtak a hajrára, 22-24-et mutatott az eredményjelző, amikor indult az utolsó tíz perc. Az utolsó pillanatokig kiélezett küzdelmet láthattunk, a Kozármisleny végül döntetlenre tudta menteni a mérkőzést. Megyünk tovább, most két hazai bajnoki következik a SZISE és a Gárdony ellen, majd a Győri Audi ETO csapatát fogadjuk a Magyar Kupában.

Köszönjük Szurkolóinknak, hogy ismét elkísérték idegenbe is a csapatot!

Kozármisleny KA – Szombathelyi KKA 25-25 (13-14)

NB I/B 20. forduló, Kozármisleny Városi Sportcsarnok

SZKKA: Christe – Balogh P. 3, Kulcsár 3, Szmolek 3, Pődör R. 8, Pődör B. 2, Varga N. 2 Csere: Tanaskovics, Horváth A. 3, Győri, Szendrei 1, Biró. Fritz (K).