Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Úton az NB I felé!

Kiváló hangulat uralkodik klubunknál, miután mindhárom hétvégi bajnoki rangadót megnyertük, mindhárom bajnokságban listavezetők vagyunk!
Úton az NB I felé!

Jó szakmai munka, eredményes utánpótlás-nevelés zajlik minden fronton, minden korosztályban. Az elmúlt hétvégén az NB I/B-ben, az NB II-ben és a serdülő I. osztályban is győzelmekkel folytattuk bajnoki szereplésünket. 
Közben pedig saját nevelésű játékosaink is megcsillogtatták erényeiket, Csire Fanni az NB I/B-ben 1, az NB II-ben 4, Pődör Rebeka az NB I/B-ben 1, az NB II-ben 5, Pődör Blanka az NB II-ben 10, míg a serdülőknél 9 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. Ne feledkezzünk meg azonban Tamási Kata 10 góljáról sem, Ő a NEKA II. ellen szerezte találatait a serdülő I. osztályban. 

Nincs megállás, a hétvégén folytatódik a pontvadászat, a rangadók után most ugyan egy fokkal lazább meccsek következnek, a listavezető NB I/B-s csapatunk vasárnap a 11. helyezett Szekszárd otthonába látogat, az ugyancsak tabella első NB II-es együtesünk pedig a sereghajtó Komárom csapatánál vizitál szombaton. Serdülőink a hétvégén ,,pihennek”, de már most készülnek a március 7-i, NEKA I. elleni szuperrangadóra.