Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Vakáció: így nyaralnak NB I-es csapatunk tagjai (1. rész)

Az első körben Pődör Rebekát, Szendrei Barbarát és Varga Nikit értük el.
Vakáció: így nyaralnak NB I-es csapatunk tagjai (1. rész)

Pődör Rebeka külföldre utazott. 
- Múlt héten lett vége az iskolának, de az utolsó héten volt szerencsém elutazni Londonba, a barátommal. A brit fővárosban töltöttük egy hetet. A múlt hétvégén pedig elutaztunk a családdal az Egyesült Arab Emírségekbe, Dubaiba. Utána pedig már nem kell sok és elkezdődik az alapozás, amit már nagyon várok - válaszolt érdeklődésünkre a fiatal irányító. 

Szendrei Barbara a Balatonon járt. 
– Igyekszem minden napomat pihenéssel tölteni. Nemrég jöttünk haza Siófokról, ahol párommal és barátainkkal töltöttünk el pár napot! Tervezünk még menni valamerre, de azt még nem tudjuk, hová - mondta a rutinos beálló. 

Varga Niki leánybúcsún és keresztelőn is járt már, de még a Balatonra is elutazik.  

- A szabadság alatt egyéni edzéseket végzek, hiszen volt egy kisebb sérülésem a szezon végén, ezért erősítenem, futnom kell, hogy visszanyerjem a kondimat a kezdésre. Már nagyon várom az első tréninget, hiszen április óta nem kézilabdáztam. Eddig nagyon sok program volt, leánybúcsú, keresztelő, a hétvégén pedig egy kézilabdás esküvőn is részt vehettem. A jövő hétvégén pedig megyek a családdal egy "mini" nyaralásra - felelt megkeresésünkre Varga Niki. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK