Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Varga Niki: Vasárnap is várjuk a szurkolóinkat, sokat jelent a támogatásuk

Az SZKKA szélsője kemény védekezést és gyors játékot vár korábbi klubja, a Kozármisleny ellen is.
Varga Niki: Vasárnap is várjuk a szurkolóinkat, sokat jelent a támogatásuk

Rövid bajnoki szünet után vasárnap délután 15 órától a Kozármisleny elleni hazai rangadóval folytatja szereplését az NB I/B-ben a Szombathelyi KKA. Csapatunk az első fordulóban elszenvedett vereség óta zsinórban három győzelmet aratott, míg soros ellenfelünk 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség után várja a hétvégi összecsapást. Az SZKKA rutinos játékosa, Varga Niki éppen Kozármislenyről tért vissza Szombathelyre a nyáron, a találkozó előtt szélsőnket kérdeztük várakozásairól.

Ugyanúgy készülünk a hétvégi meccsre, mint a többire, videózásokkal és edzésekkel. A Kozármisleny  ellen is a saját játékunkra kell koncentrálnunk, a kemény védekezésre és a gyors játékra. Én is ugyanúgy készülök: minden mérkőzésen szeretnék bizonyítani és magabiztos játékkal segíteni a csapattársaimat.

Varga Niki értékelte a szezon eddigi szakaszát is, valamint üzent az SZKKA szimpatizánsainak.

Tanultunk az első bajnokiból és azóta minden meccsen egyre jobb formát mutatunk, a Tempo ellen pedig már azt játszottuk, amit valójában tudunk. A folytatásban is kemény védekezést és gyors, pontos támadójátékot várok a csapattól és hogy minden mérkőzésen a tudásunk legjavát nyújtsuk. Szeretnénk megkérni a szurkolóinkat, hogy vasárnap is buzdítsanak minket, mert nagyon sokat jelent a támogatásuk – nyilatkozta Varga Niki.