Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Véget ért a licit! Szponzorunk jóvoltából 250 ezer forinttal támogatjuk Domit és Lackót

Köszönjük a Trend Optika Szombathely nagylelkű felajánlását!
Véget ért a licit! Szponzorunk jóvoltából 250 ezer forinttal támogatjuk Domit és Lackót

Pontosan két héttel ezelőtt, a DKKA elleni hazai bajnoki után indítottuk el jótékonysági mezlicitünk: klubunk az NB I-es játékosaink által aláírt mezt ajándékozott a szombathelyi Brenner János Iskola két kerekesszékes tanulójának, Lackónak és Dominiknak, majd az aláírt mezt licitre bocsátottuk, hogy az ebből befolyt összeggel támogatni tudjuk a fiúk gyógyterápiáját.

A jótékonysági mezlicit múlt héten a Siófok elleni hazai bajnoki előtt ért véget, a licitet pedig egy igazán nagylelkű felajánlással éppen klubunk egyik mezszponzora, a Trend Optika Szombathely  nyerte. Támogatónk 250 ezer forintot ajánlott az aláírt SZKKA-mezért.

A péntek esti, Siófok elleni mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között a mezátadás is megtörtént. Domi és Lackó átadta az aláírt mezt a Trend Optika képviseletében Nagyidai Marcellnek és Nagyidai Frigyesnek a 250 ezer forintos felajánlásért, amivel a srácok gyógyterápiáját kívánják támogatni. A ceremónián természetesen csapatkapitányunk Pődör Rebeka és az ügy mellett teljes vállszélességgel kiálló tiszteletbeli elnökünk, Hende Csaba is segédkezett.

További interjúk, nyilatkozatok a licitről hamarosan!