Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Veretlenül lett bajnok az SZKKA serdülő csapata

Vers Ákos együttese egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből és megérdemelten nyerte meg a Zala megyei felnőtt bajnokságot.
Veretlenül lett bajnok az SZKKA serdülő csapata

Nagyszerű sikerről számolhatunk be: bajnoki címet ünnepelhetett a hétvégén a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia serdülő csapata, amely a Zala megyei felnőtt bajnokságban ért fel csúcsra.

A hétvégén rendezték a pontvadászat rájátszásának utolsó két fordulóját, csapatunk a szezon összes meccséhez hasonlóan magabiztosan hozta mindkettőt, így veretlenül, tulajdonképpen szoros mérkőzés nélkül lett aranyérmes.

Zala megyei felnőtt bajnoksàg, rájátszás 3. és 4. forduló:

Zalaszentgróti KC - Szombathelyi KKA 22-34 (8-21)

GÓNA SZKKE - Szombathelyi KKA 22-30 (12-13)

- Két mérkőzést játszottunk egymás után, magabiztos győzelmeket arattunk. Fontos volt nekünk ez a bajnokság, hogy jövőre a felnőtt NB II-ben tudjanak pallérozódni a serdülő játékosaink. Örülök, hogy ezt a bajnokságot végig tudtuk játszani, az utánpótlás bajnokságok lezárásával ez az egy bajnokság maradt, ahol tudtunk kézilabdázni. Jó csapatunk van,,a lányok éhesek a sikerre, öröm velük dolgozni – értékelt a csapat vezetőedzője, Vers Ákos.

Csapatunk tagjai: Németh Janka, Pados Brigitta, Farkas Hanna (kapusok) Geosits Zsófia, Gombás Leila, Ihász Brigitta, Juhász Luca, Káli Natália, Krilov Zita, Kuglics Lili, Lakatos Lizett, Marton Jázmin, Mersich Szonja, Németh Júlia, Pham Lien Eszter, Rákos Tifani, Rieger Flóra, Takács Dóra, Tóth Bettina, Wutschi Verona

Kapusedző: Jurik Petra

Erőnléti edző: Tánczos Balázs

Vezetőedző: Vers Ákos