Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Vigyázzunk egymásra az edzőmérkőzésen is

Habár nincs korlátozás, klubunk különböző biztonsági előírások betartására kéri a drukkereket.
Vigyázzunk egymásra az edzőmérkőzésen is

Mint ismert, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata pénteken 15 órától a Motherson Magyaróvár ellen vívja első nyári felkészülési mérkőzését az Aréna Savariában. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a lelátóra és nézőszámra a jelenleg érvényben lévő törvényi előírásoknak megfelelően nem vonatkozik semmilyen korlátozás. Klubunk azonban úgy érzi, hogy felelősséggel tartozik csapatunkért és a szurkolóinkért, ezért a továbbra is fennálló járványhelyzet miatt az alábbi biztonsági előírásaink betartására kérjük azon SZKKA drukkereket, akik kilátogatnak pénteken az Arénába.  

- Megkérjük a Szurkolókat, hogy időben érkezzenek az edzőmérkőzésre, ugyanis az Aréna Savariába történő belépéskor lázméréssel ellenőrizzük a nézőket. Az emiatt esetlegesen kialakuló sorban állás alatt kérjük, hogy tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

- Arra kérjük Drukkereinket, hogy a büfénél történő sorban állás alatt is tartsák be a biztonsági, 1,5 méteres távolságot.

- Kérjük, hogy a lelátón helyet foglalva is tartsák a megfelelő távolságot, a családok, társaságok lehetőség szerint hagyjanak helyet egymás között.

- Kérünk minden Kedves Szurkolónkat, hogy csak abban az esetben látogasson ki az edzőmérkőzésre, ha teljesen egészséges. Amennyiben bármilyen koronavírussal kapcsolatos tünetet észlelt magán az elmúlt időszakban, akkor tisztelettel kérjük, hogy maradjon távol. 

 

Hajrá csajok, szurkoljunk együtt, biztonságosan!!!