Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Virág Noémi újabb 2 évre kötelezte el magát

NB I-es csapatunk 25 esztendős kiválósága nemcsak hétről-hétre gólokkal örvendezteti meg szurkolóinkat, de az utánpótlással is szívesen foglalkozik.
Virág Noémi újabb 2 évre kötelezte el magát

Virág Noémi és Pődör Zoltán klubelnök csütörtökön látta el kézjegyével a szerződést.   

- Azt gondolom, hogy a mostani 4. szezonom közepén büszkén mondhatom, hogy otthon érzem magamat Szombathelyen, örülök  a szerződéshosszabbításnak - fogalmazott az interjúban Virág Noémi, aki szerint a vasárnapi bajnokinkon ismét fantasztikus szurkolótáborunk lesz a nyolcadik emberünk. 

A teljes interjút, amelyben az U8-as lányaink edzéseiről és az egyetemi tanulmányairól is nyilatkozott Nono, az alábbiakban tekintheted meg. 

 

Virág Noémi Ikerváron kezdett el kézilabdázni, a StudentComfort színeiben versenyzett, amikor felfigyeltek tehetségére. Győrbe került, ahonnét Vácra igazolt. A felnőtt csapattal játszott nemzetközi KEK, és EHF kupa mérkőzéseket is. Hat évig volt utánpótlás válogatott, amellyel ifjúsági Eb-n negyedik, ifjúsági vb-n ötödik, junior Eb-n pedig második helyezett lett. Légióskodott Franciaországban, a Toulon Saint-Cyr Var Handball csapatában játszott. Vácról Szentendrére került, ahol belekóstolt a strandkézilabdába is. Olyan sikeres volt a kitérő, hogy csapatával Gran Canarián megnyerték a Bajnokok Ligáját.