Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Virágéknál ég(ett) a világ...

Rántott békát ugyan nem sütöttünk Ikerváron, felnőtt csapatunk kiválóságának családi portáján, viszont nagyon jól éreztük magunkat. Virág Noémi és családja volt a házigazdája a csapatépítő edzői továbbképzésnek, amiről mit mondjunk még? Elég jól sikerült, fotóink is erről árulkodnak.
Virágéknál ég(ett) a világ...

Egy decemberi edzői értekezlet alkalmával merült fel az ötlet Pődör Zoltán ügyvezető elnök részéről, hogy kellene egy disznóvágással egybekötött edzői csapatépítő foglalkozást tartani. Mivel ezt a szokást általában falun tartják, és a családban évente általában egyszer megrendezzük, megbeszéltük hogy ezt a mi családunknál rendezzük meg. Én már hajnal 5 órakor felkeltem, aztán reggel 7 órakor volt a találkozó nálunk, ahol egy reggeli ébresztő koccintás után az ilyenkor hagyományos módon történtek az események. Miután szegény állat kilehelte a lelkét, perzselés, mosás, feldolgozás, hurka-kolbász töltés következett - elevenítette fel honlapunknak a szombat hajnali eseményeket Virág Noémi.

Kiváló játékosunk nagyszerű házigazdaként azt is elárulta, hogy mindenki maximálisan kivette a részét a munkából, közben pedig Noémi nagymamája  keszitette a finomabbnál finomabb ételeket a konyhában.

Szakértőnek nem mondanám magam, ez nem az én pályám,  viszont évről évre próbálom magam hasznosabbá tenni. A disznóvágás első lépéseit abszolút nem szeretem, sajnálom szegény állatot....viszont a hús darálását, kolbász töltését már annál jobban élvezem. Így utólag azt gondolom, hogy remek napot zártunk, jókat ettünk nevettünk és ,,rápihentünk" az előttünk álló hosszú szezonra - tette hozzá Virág Noémi. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK