Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Vissza a nézőtérre! Szombaton már újra szurkolóink előtt lépünk pályára

Vissza a nézőtérre! Szombaton már újra szurkolóink előtt lépünk pályára

Örömmel tájékoztatjuk Szurkolóinkat, hogy a kormány enyhítéseinek és az új rendelkezéseknek megfelelően, az ajánlott szabályozások betartása mellett közel fél év után újra fantasztikus drukkereink előtt rendezhetjük meg a szombati, Motherson Mosonmagyaróvár elleni hazai mérkőzésünket az Aréna Savariában.

A Magyar Kézilabda Szövetség is kiadta ajánlását, melyben a szabályok betartása mellett üdvözli a szurkolók visszatérését a lelátókra. Klubunk a hatályos szabályokat, valamint az MKSZ ajánlását figyelembe véve az alábbi intézkedéseket alkalmazza a hazai mérkőzésekre vonatkozóan:

- Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink és a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be szombaton az Aréna Savariába. Arra kérjük 18 év feletti, bérlettel nem rendelkezdő drukkereinket, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. 18 év alatti szurkolóink pedig csakis védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

- A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még az Aréna Savariába történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.

- A sportcsarnok területén a játékosok, stábtagok és valamennyi szurkoló biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

- Kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

- A játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktust (pacsi, kézfogás, stb.) kérjük mellőzni!

- A játékosok, stábtagok védelme és a megfelelő távolságtartás érdekében az Aréna Savaria mobil lelátóit nem nyitjuk meg, ezért szurkolóink kizárólag a galérián foglalhatnak helyet, érkezési sorrendben. A kialakult helyzetre tekintettel a mobil lelátóra érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink megértését kérjük!

- A szombati, Motherson Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésre elővételben nem árusítunk jegyeket. A belépőket kizárólag a mérkőzés előtt az Aréna Savaria jegypénztáraiban lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására!

Tisztelettel kérjük Szurkolóinkat a szabályok betartására! Már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk, gyertek minél többen és szurkoljatok a lányoknak! Továbbra is vigyázzunk egymásra, hajrá SZKKA!

Jegyárak a 2020/21-es szezonra:

Galéria, felnőtt: 1600 Ft

Galéria, gyerek vagy nyugdíjas 800 Ft