Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A szülők is csatlakoztak

Az SZMK szombati ülésén az elmúlt időszak eredményeinek értékelése, a Tao feltöltés helyzete, a magas színvonalú szakmai munka és a petícióhoz való csatlakozás is napirenden szerepelt.
A szülők is csatlakoztak

ITT már olvashattak Szurkolói Körünk felhívásáról, az alárásgyűjtú-akcióról, most arról tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy tanítvánaink szülei is csatlakoztak a petíció aláíróihoz. De haladjunk sorban!

Pődör Zoltán klubelnök szombat reggel 9 órára várta a szülőket az ELTE -SEK klubtermébe, hogy tájékoztassa őket az elmúlt időszak, illetve a szezonkezdet óta eltelt események történéseiről. Szép számmal érkeztek az érdeklődők, így rövid idő alatt egészségesen interaktív beszélgetés alakult ki a szülők és a klubvezető között.  

- Sikeres esztendőt zártunk 2019-ben - kezdte tájékoztatóját egyesületünk ügyvezető-elnöke, majd felsorolta a felnőtt, az ifi, a serdülő sikereket és kijelentette, hogy elsősorban továbbra is utánpótlást nevelünk, ennek letettük az alapjait, érdemes a jövőbe fektetni.

Hozzátette, hogy az NB I-es csapatunk reális célja a bentmaradás, hiszen a K&H Ligában a 7-14.helyig bármi megtörténhet.

- Azért fontos az NB I-ben maradás, hogy egyre több tehetséget illesszünk be a felnőtt csapatba. Vállaltuk az NB I-es tagságot, mert a városvezetés támogatásáról biztosított. Ugyanakkor a versenyszerű kézilabdára alkalmas termek egyre kevésbé állnak rendelkezésre Szombathelyen. Emellett az is nagy probléma, hogy edzésen egyetlen up csapat, csak az ifi waxolhat - folytatta Pődör Zoltán, aki azt is aláhúzta, hogy.a sikereinkből adódó pozitív városmarketing ellenére, olyan szintű ellenállás alakult ki az NB I-es csapatunk teremhasználata ügyében, ami eddig nem volt tapasztalható.

Megtudtuk, hogy a gyerekeknek idén is kicserélik a mezeiket, mindenki kap melegítő alsót, felsőt és de igyekszünk táskát is biztosítani. Pődör Zoltán klubelnök szólt a mozgáskoordinációval és kapusedzéssel foglalkozó szakemberek szerepéről, az iskolai kapcsolatokról, az edzőkről és a kialakítandó koncepcióról is, majd megköszönte a szeptember 21-i szurkolást is. 

Kérdések hangzottak el az edzők elosztásáról, a tagdíjfizetésről és a Tao felajánlásokról is. Ekkor tudtuk meg, hogy decemberben jön a feltöltési időszak java. Pődör Zoltán miután támogatást kért a Tao felajánlások ügyében, arról is informálta a megjelent szülőket, hogy minden idők legmagasabb szja 1% befizetése is megérkezett! Ezt követően meg is köszönte az adófelajánlásokat. 

- Bízom benne, hogy lesz egy saját helyünk - mondta el több alkalommal is Pődör Zoltán, aki azt is hangsúlyozta, hogy az utánpótlásé és a magas szimtű szakmai munkáé a jövő!
 

Az SZMK értekezleten az is elhnagzott, hoogy jelenleg a saját közösségünknek nem lehet maradéktalanul a biztonságos edzéshelyszíneket biztosítani. Egy esetleges új sportcsarnok ezt a gondot megoldhatná, hiszen olyan plusz élményt adhat a gyerekeknek, ami pótolhatatlan. A szurkolói kezdeményezésről elhangzott, hogy kézilabda csarnokot érdemel Szombathelyen!

Pődör Zoltán klubelnök azt kérte, hogy a szülők is csatlalozzanak a szurkolói kezdeményezéshez. Ez meg is történt, többen vittek el a kitöltés szándékával aláírásgyűjtó íveket, hogy október 9-én azt leadhassák majd, de olyan szülők is voltak, akik a helyszínen aláírtak és ezzel csatakoztak szurkolóink kezdeményezéséhez. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK