Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Díjak és díjazottak

Átadtuk az év játékosa, példaképe, felfedezettje és szurkolója díjainkat, de a korosztályok legjobbjait és az all star csapatunk tagjait is jutalmaztuk.
Díjak és díjazottak

ITT már olvashattak karácsonyi programunk programjairól, most a díjátadás pillanatait idézzük fel.

Először a különböző korosztályos csapataink legjobbjai számára adott át elismeréseket Pődör Zoltán. 
Az U8-as csapatnál Bödei Zorka és Németh Kira, az U9-es csapatnál Kovács Anna és Zsótér Anna, az U10-eseknél Tüzes Mira és Unger Viktória vett át díjat.
Az U11-es csapatnál Simon Eszter,és Gerencsér Lea, az U12-es csapatnál Bozsodi Eszter és Horváth Luca, míg az U14-es korosztálynál Takács Dóra és Juhász Luca, a serdülőknél Lakatos Lizett és Tamási Kata, az ifiknél pedig Bognár Franciska és Kiss Brigitta kapott elismerést. 

Ezután a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó, 18 év alatti játékosokból összeállított SZKKA allstar-csapatot mutattuk be. Íme: Derdák Sára (U11) - Czenki Petra (U12), Kulcsár Dorottya (ifjúsági), Pődör Rebeka (felnőtt), Gyulai Emma (U10), Horváth Anna (serdülő), Marton Jázmin (U14).    

A hagyományteremtő szándékkal alapított fődíjakat is átadtuk. Az év játékosa Pődör Blanka (serdülő), az év felfedezettje Balogh Sára Panna (U9), az év példaképe Farkas Nerina (serdülő), míg az év szurkolója Farkasné Bőröndi Bea lett.

A program végén azt is bejelentettük, hogy a Vas megyei TEGYESZ számára különböző játékokat, sporteszközöket, míg a súlyos betegségben szenvedő 9 éves Török Olivér számára 100 ezer forintot gyűjtött össze közösségünk. Ez utóbbi adományt a helyszínen adtuk át Olivér szüleinek.

Karácsonyi rendezvényünk közös fotózással ért véget.