Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Értékes 4. helyezések a Főnix Kupáról!

Ez történt Debrecenben, a XIII. Főnix Kupa 3. napján!
Értékes 4. helyezések a Főnix Kupáról!

Itt olvashattál a Főnix Kupa 1. napi történéseiről, ITT pedig a szombati meccseket foglaltuk össze. Most jöjjenek a vasárnapi hírek. 

Az u11-es csapatunk mai meccseredményei: SZKKA - Érd I. 11-9, SZKKA - Kalmár Zoltán DSE 14-9.  

- Az első meccsbe megint nehezen rázódtunk bele, de a fegyelmezett és hatékony védekezésnek köszönhetően sikerült nyernünk! A második meccsen igazi főnix madarak voltunk! Az első félidőben 3 góllal vezetett az ellenfél, majd levetkőztük az izgulásunkat és a második félidőben 9-1-re diadalmaskodtunk! Így az előkelő 4. helyezést értük el! Mérhetetlenül büszke vagyok a lányaimra a hétvégén nyújtott teljesítményük miatt - fogalmazott a torna végén Debreczeni Luca edző.

Az u12-es lányaink ma 2 meccset játszottak, ezeken a következő eredmények születtek: SZKKA - Kecskemét II. 22-6 és Karcag - SZKKA 15-13.  

- Nem sikerült a mai napi tervünk. Az első helyosztón nem volt ellenfél, sokat futottunk, így tudtunk sok gólt lőni, simán 22-6-ra győztünk. A második meccsre szétestünk teljesen,15:13-ra kaptunk ki. Ez a verseny nem sikerült számunkra, viszont a lányok jó közösséget alkotnak, és ez a jövő szempontjából nagy jó hír  - értékelte a látottakat Debreczeni György edző. 

Az u13-as együttesünk vasárnapi eredményei: XVI. kerület - SZKKA 11-13, Gyöngyösi KK - Szombathelyi KKA 9-14.

-  Hasznos tornán vagyunk túl, a napok előrehaladtával folyamatosan javuló játékot produkáltunk. Az első meccsért kár,  ott nem játszottunk jól, azon az egy meccsen el is dőlt szinte, hogy maximum a 4.helyet szerezhetjük meg. Védekezésünk főleg a mai két meccsen extra volt, támadásban pedig hoztuk a taktikus fegyelmezett játékot. Összeségében 1 szoros vereség mellé 4 sima győzelmet szereztünk, tudtunk gyakorolni,  rendben volt ez a torna is. Gratulálunk a lányoknak - összegezte a 3 nap teljesítményét Vers Ákos és Nardai Viktória. 

A XIII. Főnix Kupa valamennyi korosztályának minden eredményét ITT éred el!