Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hosszú utazás után győzelem Hajdúnánáson.

Hajdúnánáson rendezték a Kiemelt Serdülő Bajnokság utolsó fordulóját.
Hosszú utazás után győzelem Hajdúnánáson.

Az U13-as (2003-2004) csapatunk a kiemelt serdülő bajnokságban játszandó utolsó mérkőzésére már reggel el kellett, hogy induljon Hajdúnánásra!

Az előkelő 3. helyen állunk a 9-16. hely közötti küzdelemben ám ez azt jelenti, hogy az országos rangsorban a 11. helyen állunk!

Kiemelkedő teljesítmény ez, ha azt nézzük, hogy legalább 2 év korkülönbség van a többi csapathoz képest (2001)! Csapatunknak a fő célja a saját bajnokságában való jó szereplés volt, ez az U13-as Gyermekbajnokság  első osztálya volt, amelynek küzdelmeit meg is nyerte és magyar bajnok lett!

(http://www.szombathelyikezilabda.hu/hirek/orszagos-bajnok-a-szombathelyi-kka)

Az első félidőben sajnos még a buszon maradtunk és nem igazán éreztünk rá, hogy mit kell csinálni. Viszont a második félidőben megtaláltuk a megfelelő játékhoz vezető utat és állva hagytuk az ellenfelünket! Így a találkozó vége már nem tartogatott különösebb izgalmakat!

Pődör Zoltán: Gratulálok a csapatoknak egy kicsit nyögvenyelősen kezdtük a mérkőzést, de a második félidőre feljavult a játékunk és megérdemelten nyertük, még ilyen messze is a mérkőzést! Nagyon hosszú és nehéz szezonok vagyunk túl ezzel a meccsel! Minden várakozásom felülmúlták a lányok nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok!

 

Hajdúnánás SK – Szombathelyi KKA 21:28 (13:12)

Győrffy Luca 2, Pődör Blanka 14, Lőrincz Brigitta, Lakatos Lizett, Farkas Hanna, Juhász Anna, Horváth Lilla 1, Tóth Nóri, Sámson Petra, Farkas Nerina 4, Tamási Kata 7, Baranyai Lara, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia.