Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifjúsági csapatunk is gőzerővel készül az új idényre

Pődör Zoltán együttese az egyéni képességek fejlesztésére szeretné használni az NB I/B-s bajnokságot.
Ifjúsági csapatunk is gőzerővel készül az új idényre

A felnőttekhez hasonlóan az SZKKA ifjúsági együttese is elkezdte az alapozást, a lányok napi két edzéssel készülnek a következő szezonra és az előttük álló kihívásokra. Mint ismert, fiatal tehetségeink az előző idényben nem csak a korosztályos bajnokságban, hanem a felnőtt NB I/B-ben is ragyogóan szerepeltek, de a mostani idénytől átalakul, nehezebb lesz a pontvadászat, ezért más célokkal vágunk neki az idénynek.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a keretbe idén is kerültek fel tehetségek a serdülő csapatból is, a szakmai stáb pedig ezt a felnőtt NB I/B-s bajnokságot szeretné felhasználni az egyéni képességek fejlesztésére, kibontakozására. A felnőttek között szerzett tapasztalatot, tudást pedig a korosztályos ifjúsági bajnokságban tudják majd kamatoztatni a lányok. Pődör Zoltán vezetőedző kiemelte, a keret még nem teljes: továbbra is keresnek olyan tehetséges fiatalokat, akik bemutatkozhatnak az NB I/B-ben, vagy akár az NB I-ben is.

Ifistáink pénteken már edzőmérkőzésen lépnek pályára, 15:30-tól a szintén NB I/B-ben szereplő SZISE együttesét fogadják az Aréna Savariában.

Íme galériánk a lányok felkészüléséről: