Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi csapatunk megnyerte a 2021-es Sárvárfürdő Kupát

Az NB II-es Büki TK és Sárvári Kinizsi együttesét is legyőztük.
Ifi csapatunk megnyerte a 2021-es Sárvárfürdő Kupát

Ifi csapatunk szombaton a Kozármisleny legyőzése után még két felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Sárvár Arénában rendezett 2021-es Sárvárfürdő Kupán. Pődör Zoltán együttese az NB II-ben szereplő  Sárvári Kinizsi és a Büki TK együttesét is magabiztosan legyőzte, így elsőként végzett a felkészülési tornán. Ifistáink szombaton tehát mindhárom edzőmérkőzésüket megnyerték,

- Két az NB II élbolyához tartozó csapat ellen játszottunk, de látszott, hogy a csapatok a felkészülés más szakaszában járnak, ezért volt ekkora a különbség. Hasznos volt számunkra a torna, hiszen mindkét mérkőzésen minden játékosunk pályára lépett és tudtunk gyakorolni a rövidesen rajtoló szezonra. Fokozatosan lett egyre keményebb a védekezésünk, megnyertük a párharcokat és a támadójátékunk is alakulófélben van, csináltunk szép dolgokat – értékelt ifjúsági csapatunk vezetőedzője, Pődör Zoltán.  

Sárvári Kinizsi SE – Szombathelyi KKA 24-34 (14-18)

SZKKA: Christe (K), Gabnai 8, Horváth A. 5, Pődör B. 4, Lakatos 2, Pham Lien 1, Wutschi 4, Szmolek 1, Zsákovics 5, Győri 3, Forgács 1, Biró 1, Mersich, Szabó N., Tóth B., Farkas (K), Szabó J. (K).

Szombathelyi KKA – Büki TK 40-26