Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Két meccs, két magabiztos győzelem és továbbjutás!

A koperi nemzetközi torna 2. napján is remekeltek Pődör Zoltán tanítványai.
Két meccs, két magabiztos győzelem és továbbjutás!

ITT már megírtuk, hogy a 26. Eurofest 1. napján a francia lányok ellen hogyan győzött serdülő csapatunk, az alábbiakban a csütörtöki meccsek részleteiről olvashatnak. 

HC SCHOTEN (belga) - SZKKA 7:31

SZKKA: Pődör Blanka 9, Tamasi Kata 9, Lakatos Lizett 2, Horváth Anna 1, Juhász Anna, Szekér Petra, Farkas Hanna, Szentgyörgyvári Lia 5, Sámson Petra 2, Horváth Lilla 2, Mórocz Viktória 1. 
- A mai első mérkőzésen ismét lehengerlő teljesítményt nyújtottunk! Rendre gyors indulásokat tudtunk végrehajtani, így teljesen megérdemelten két vállra tudtuk fektetni a belgákat – értékelte a sima győzelmet Pődör Zoltán. 

RK Junior (szerb) - SZKKA 11:24

SZKKA: Pődör Blanka 6, Tamási Kata 5, Lakatos Lizett 3, Horváth Anna 4, Juhász Anna, Szekér Petra, Farkas Hanna, Szentgyörgyvári Lia, Sámson Petra 1, Horváth Lilla 4, Mórocz Viktória, Farkas Nerina 1. 
– A második mérkőzésen egy kicsit fáradtabban, koncentrálatlanabbul védekeztünk és támadtunk. Úgy gondolom, hogy mindez a két meccs közötti szünet rövidségének tudható be, de így sem forgott egyetlen percig sem a két pontunk veszélyben – összegezte a látottakat az edző. 

A továbbjutást ezekkel a mai győzelmekkel már elérte serdülő csapatunk, pénteken ugyan még meg kell mérkőzni a helyi ZRK Izola csapatával és, ha sikerül nyerni, akkor csoportelsőként várhatjuk a ,D’ csoport második helyezett csapatát szombat délben. 

Pődör Zolán edzőtől azt is megtudtuk, hogy sajnos Lőrincz Brigitta kiszállt a tornán való részvételből, ugyanis mára kiderült, hogy eltört az ujja a tegnapi franciák elleni mérkőzés első perceiben. Öröm az ürömben, hogy 100%-os védési mutatóval jöhet majd haza a tornáról.