Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Köszönik a szívélyes fogadtatást a győri szurkolók

Remek a viszony a két tábor között.
Köszönik a szívélyes fogadtatást a győri szurkolók

A szerda esti Szombathelyi KKA - Győri Audi ETO KC NB I-es bajnoki mérkőzésre szép számmal érkeztek vendég drukkerek is. Az ötszörös BL-győztes szurkolói ezúttal nagyon jól érezték magukat, ami annak is köszönhető az SZKKA fantasztikus tábora igazán barátságos fogadtatásban részesítte a győri fanatikusokat. 

A hazai és vendég drukkerek a szünetben köszöntötték egymást az Aréna Savariában, a közösségi oldalakon pedig a győriek nem győztek elég hálásak lenni az SZKKA szurkolóinak. Az egyik vendégdrukker úgy fogalmazott, hogy az évek során már rengeteg csarnokban járt hazánkban, de a januári meccs után ismét leszögezte, ilyen szívélyes és barátságos fogadtatásban még sehol nem volt része. 

A két tábor remek kapcsolata egyébként nem újkeletű, már a januári szombathelyi mérkőzés után is hangsúlyozták a Győr drukkerei, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodtak Aréna Savariában. A Rába-parti drukkerek azt is nagyon sajnálják, hogy a bajnokság lezárása miatt májusban nem fogadhatták hazai pályán az SZKKA drukkereit, de már nagyon készülnek a mostani mérkőzés visszavágójára. 

Klubunk köszöni az SZKKA szurkolóinak, hogy ilyen nemes gesztusokkal öregbítik az egyesület és Szombathely hírnevét.