Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mayer Szabina is újabb 2 évre kötelezte el magát

Péntek délután eldőlt, hogy a volt válogatott is az SZKKA játékosa marad.
Mayer Szabina is újabb 2 évre kötelezte el magát

NB I-es csapatunk jövőjét építi klubvezetésünk - hangzott el a csütörtöki szerződés-aláíráskor, amikor Csire Fanni és Pődör Rebeka látta el kézjegyével a megállapodást. Erről ITT már olvashattál, most pedig jöjjön az újabb bejelentés!

- Volt válogatott játékosunk az elmúlt fél évben bebizonyította, hogy aktív és kiemelkedő része tud lenni a csapatunknak. A pályán szerzett hihetetlen rutinja fiataljaink számára is kiváló példaként szolgálnak. Azt gondolom, hogy tőle nagyon sokat tudnak tanulni saját nevelésű utánpótlás játékosaink, hiszen hétről-hétre láthatják mentalitását, játékintelligenciáját - ezért is volt fontos számunkra is a szerződés-hosszabbítás. Szabina sokat tett érte, hogy teljes értékű tagja legyen közösségünknek - hangsúlyozta a megállapodás megkötésekor Pődör Zoltán klubelnök.  

Nemcsak klubunk, Mayer Szabina számára is fontos volt a 2 éves hosszabbítás. 

- Megnyugvás számomra, hogy további 2 évig Szombathelyen maradhatok, örülök, hogy segíthetem ezután is az NB I-es csapatot és, hogy rutinos játékosként támogathatom a fiatalok fejlődését, az utánpótláskorú beállósok munkáját - fogalmazott Mayer Szabina. 

A bejelentésről készített teljes tudósításunkat,. illetve a szerződés-aláírás után rögzített interjúkat pedig az alábbiakban tekintheted meg. 

 

Mayer Szabinát, Csire Fannit és Pődör Rebekát legközelebb tétmeccsen február 16-án, vasárnap 18 órakor láthatjuk Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban megrendezendő SZKKA - Szent István SE bajnokin. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK