Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tornagyőzelem Dunaújvárosban!

Szépen csillogó érmekkkel és értékes helyezéssel térhattünk haza a 3. Horváth Nikolett Emléktornáról.
Tornagyőzelem Dunaújvárosban!

ITT már olvashattak az emléktorna 1. napjának történéseiről, most jöjjön a 2. nap eseményeinek összefoglalója. 

Vasárnap délelőtt Debreczeni György edző csapata 20-15-re győzte le a házigazda dunaújvárosiakat, s ezzel bejutott a torna döntőjébe.

U12 döntő: SZKKA – Ada (szerb) 15-9

- Magabiztosan játszottunk, persze voltak hibák, főleg támadásban kapkodtunk néha. A védekezésünk jó volt, a kapusaink kiválóan teljesítettek. Fantasztikus hangulatban kézilabdáztak a lányaink, büszke vagyok a csapatomra. Igazi csapattá érték a héten. Hétfőtől már a bajnokságra koncentrálunk, arra készülünk, hiszen az U12-es korosztály mellett az U13-ban is indulunk. Ez azt jelenti, hogy októbertől minden hétvégén forduló lesz számunkra – összegezte a tornagyőztes csapat edzője, Debreczeni György a látottakat.

A tornagyőztes csapat: Ádám Júlia, Babos Kincső, Bősze Olívia, Derdák Sára, Gerencsér Lea, Gróf Gréta, Halász Tímea, Konecsni Kitti, Lang Regina, Lepsényi Judit, Németh Diána Hanna, Németh Emma Anna, Pintér Szofi Hanna, Simon Ivett.

A legjobb kapus díját Derdák Sára, a legjobb irányítónak és a legjobb játékosnak járó elismerést pedig Lepsényi Judit érdemelte ki.

Az U13-asoknál Nardai Viktória ,,lányai" délelőtt megverték a DKKA II-es csapatát is, így döntőt játszhattak a Kozármisleny csapata ellen.

SZKKA – Kozármisleny 20-21

- Remek zárása volt a három hetes edzőtáborozásunknak ez a hétvégi torna. Kiélezett, szoros mérkőzéseket játszottunk. A döntő mérkőzésen a végjátékban sajnos nem nekünk jött ki a lépés, ennek ellenére nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen végig küzdöttek - értékelte a döntős csapat teljesítményét Nardai Viktória edző. 

Ugyanakkor az U14-es csapat kikapott a DKKA ellen, majd az utolsó mérkőzésen az ellenfél iit is a Kozármisleny volt.
Nardai Viktória csapata végül az 5. helyet szerezte meg.

Hasznos és tanulságos mérkőzéseket tudtunk játszani. Látszik, hogy sok mindenben kell még fejlődni a csapatnak, de azért jöttünk, hogy gyakoroljunk. Dolgozunk tovább, és kíváncsian várjuk már az első bajnoki fordulót - fogalmazott Nardai Viktória edző. 

A csapat: Tőke Lili, Horváth Vivien, Szekér Réka, Pejkó Alexandra, Geosits Zsófia, Ceglédi Boglárka, Grebenár Réka, Horváth Lara, Kasparik Fanni, Takács Klaudia, Borhy Sára, Baranyai Emma, Kiss Jázmin, Felföldi Helga, Bozsodi Eszter, Kasper Lili, Horváth Luca, Darvas Lara, Darvas Mirella, Horváth Anina, Szmolek Eszter, Kovács Viktória, Szabó-Rácz Johanna, Majtényi Petra.

A legjobb játékosnak Baranyai Emmát választották, a gólkirálynő pedig Bozsodi Eszter lett.  

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a szülőknek, akik elkísérték és buzdították csapatainkat, lányainkat. 

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK