Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Újabb korábbi magyar válogatott írt alá, Dombi Luca meghosszabbította szerződését

Újabb korábbi magyar válogatott írt alá, Dombi Luca meghosszabbította szerződését

Továbbra is gőzerővel zajlanak a tárgyalások a jövő évi keretünk kialakításával kapcsolatban és a korábbi szerződéshosszabbítások, valamint a már bejelentett új igazolásunk után újabb nagyszerű hírt hoztunk:

Örömmel jelenthetjük be, hogy a korábbi magyar válogatott Dombi Luca is aláírta új kontraktusát és meghosszabbította lejáró szerződését klubunkkal, melynek értelmében a 2023/2024-es szezonban is csapatunkat erősíti.

A 27 éves rutinos beálló februárban csatlakozott egyesületünkhöz, de 3 bajnoki mérkőzés után egy Achilles-sérülés miatt véget ért a szezonja. A nagyon komoly NB I-es tapasztalattal és válogatott múlttal rendelkező játékosunk felépülése remek ütemben halad, így a következő idénytől újra számíthatunk a harcos játékára.

Dombi Luca 2019-től tavaly nyárig a Kisvárdát erősítette, utolsó élvonalbeli szezonjában 108 gólig jutott. Korábban Dunaújvárosban, Mosonmagyaróváron és Békéscsabán szerepelt. Tíz NB I-es szezonja alatt eddig több, mint 500 találatot jegyez a legmagasabb osztályban.