Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Vitamin-csomaggal kedveskedtünk a Váci Mihály Iskola tanárainak

Köszönjük a Volvo Alpok Autó, a NutriFitShop, valamint városunk alpolgármestere, Horváth Soma segítségét.
Vitamin-csomaggal kedveskedtünk a Váci Mihály Iskola tanárainak

Mint ismert, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia jótékonysági akciókkal próbálja segíteni és enyhíteni a frontvonalban dolgozók munkáját. Legutóbb a mérkőzéseinken is közreműködő mentősöknek ajánlottunk fel ebédmenü-csomagot, de ahogy ígértük, további meglepetéssel is kedveskedünk.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire örülünk annak, hogy nem csak mi, támogatóink is fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, ezért a nemes ügyben mellénk álltak szponzoraink is.

Ezúttal a Volvo Alpok Autó, a NutriFitShop, valamint városunk alpolgármestere, Horváth Soma segítségével vitamin-csomagokat ajánlottunk fel a Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak, pedagógusainak. A vitaminokat Horváth Soma alpolgármester és a Volvo Alpok Autó ügyvezetője, Hazafi László adta át Németh Gábor igazgató úrnak, aki a tanári kar nevében is háláját fejezte ki a meglepetések miatt.

- Szerintem az ilyen összefogásokból szoktak a pozitív dolgok történni, és ez egy jó kezdeményezés volt. Ez egy nemes ügy és bízom abban, hogy még sok ehhez hasonló akciót szervez a klub. Ha tudok, biztosan csatlakozni fogok – nyilatkozta Szombathely alpolgármestere, Horváth Soma.

Klubunk nevében felnőtt csapatunk kiválósága, Mayer Szabina egy-egy SZKKA-s ajándékcsomaggal köszönte meg támogatóink segítségét, akiknek sállal és vadonatúj pulóverünkkel kedveskedtünk.

- Szeretnénk minél több helyre eljuttatni a támogatásunkat és szeretnénk ezzel példát mutatni, hogy másik vegyék alapul ezt az ötletet. Próbáljon minél több vállalkozás kicsiket, de minél több helyre adni – mondta a Volvo Alpok Autó ügyvezetője, Hazafi László.

Természetesen ezzel nem értek véget az SZKKA kezdeményezései, hamarosan újabb jótékonysági akciót szervezünk.

Továbbra is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, mindenki tartsa be az előírásokat, hogy minél előbb visszatérhessen minden a régi kerékvágásba.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK