Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A korábbi magyar válogatott Kazai Anita is marad az SZKKA-ban

A rutinos balszélső örömmel hosszabbította meg szerződését, így az NB I-ben is csapatunkat erősíti.
A korábbi magyar válogatott Kazai Anita is marad az SZKKA-ban

Ahogy ígértük, újabb nagyszerű bejelentésekkel szolgálhatunk a jövő évi NB I-es kerettel kapcsolatban, ugyanis meghosszabbította szerződését klubunkkal a korábbi magyar válogatott Kazai Anita is. A Bajnokok Ligáját is megjárt, korábban Debrecenben, Székesfehérváron és Dunaújvárosban is kézilabdázó rutinos balszélső tavaly nyáron érkezett Szombathelyre és meghatározó játékosa volt a tökéletes szezont produkáló feljutó csapatunknak. A 30 bajnokin 102 gólig jutó szélső örömmel hosszabbította meg szerződését.

- Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is maradok Szombathelyen. Idén nagyon szépen meneteltünk és igyekeztünk fejlődni, hogy a jövőben magasabb szinten is meg tudjuk állni a helyünket és szép sikereket érjünk el. Bízva a sikeresben folytatásban, örömmel hosszabbítottam meg a szerződésem – nyilatkozta honlapunknak Kazai Anita.

- Kazai Anita az elmúlt szezonban a tapasztalatával, a kisugárzásával és persze a teljesítményével rengeteg segített a csapatnak és a fiatal játékosainknak. Nem volt kérdés, hogy az NB I-ben is számítunk rá és a hatalmas rutinjára – mondta Pődör Zoltán ügyvezető a közös folytatásról.