Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bombasiker az ifiknél! Az Érd legyőzésével bejutottunk a Final Fourba

Elképesztő eredmény az Ifjúsági I. osztályban, ott vagyunk az ország négy legjobb csapata között.
Bombasiker az ifiknél! Az Érd legyőzésével bejutottunk a Final Fourba

Szerda délután az Érd korosztályos együttesét látta vendégül ifjúsági csapatunk az I. osztályú Ifjúsági bajnokság 25. játéknapján. Fontos hazai meccs vár csapatunkra, hiszen nem kisebb volt a tét, mint egy győzelemmel biztosítani helyünket a bajnokság Final Fourjában.

Az Érd elleni találkozó első tíz perce ugyan szorosan alakult, de aztán toronymagas esélyesként játszva folyamatosan növeltük előnyünket, a 18. percben már hét gól volt a különbség, 16-9-nél időt kértek a vendégek. A folytatásban sem lassítottunk, így már az első félidőben átléptük a tízgólos vezetést, a szünetben 26-14 volt az állás. A lényegi kérdések így már eldőltek a második félidőre, ahol továbbra is a mi akaratunk érvényesült a pályán. Nagyon magabiztos játékkal meg sem álltunk 40 gólig és végül 16 találattal legyőztük az Érdet.

Ez a győzelem pedig azt jelenti, hogy a serdülő tehetségeinkkel kiegészült ifi csapatunk óriási sikert elérve biztosította helyét az Ifjúsági I. osztály Final Fourjában, melyet május 27-28-án rendeznek Szigetszentmiklóson. A szezonban eddig 21 győzelmet számlálva az utolsó fordulótól függetlenül tehát ott vagyunk tehát az ország négy legjobb csapata között. Bravó csajok, gratulálunk!

Szombathelyi KKA – Érd 40-24 (26-14)

Ifjúsági I. osztály, 25. forduló

SZKKA: Christe, Németh J. (kapusok), Török 2, Wutschi 11, Győri 5, Horváth A. 5, Szmolek 6, Tóth B., Gabnai 4, Zsákovics 6, Temesvári 1.