Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Egyhangúan döntött az elnökség: Újabb 5 évig Pődör Zoltán az SZKKA ügyvezető-elnöke

Egyhangúan döntött az elnökség: Újabb 5 évig Pődör Zoltán az SZKKA ügyvezető-elnöke

A klubirodánkban ülésezett a mai napon a Szombathelyi KKA elnöksége. Az ülés fontos napirendi pontja volt, hogy az elnökség egyhangú döntéssel megszavazta: újabb öt évre Pődör Zoltán marad az SZKKA ügyvezetője.

Az elnökségi ülésen elfogadásra került a klub gazdasági mérlege, Pődör Zoltán továbbá vázolta a tagok számára a jövőbeli terveket, a klub rövid és hosszútávú céljait. Az NB I-es célok ismertetése mellett elhangzott: továbbra is fontos célunk, hogy a szombathelyi tehetségeket Szombathelyen tartsuk. Ami az utánpótlást illeti, a remekül debütáló Danube Handball Cup folytatásával és kibővítésével továbbra is szeretnénk nemzetközi szinten versenyeztetni a gyerekeket, valamint az előző évekhez hasonlóan már a legkisebbektől kezdve folytatni szeretnénk a kézilabdához elengedhetetlen atlétikai képzésünket.

A klubot érintő fontos további témákban pedig a csütörtök esti, szurkolói ankéton kaphatnak választ az érdeklődők. Az ankétot 18 órától a Berzsenyi tér 2., 4. emeletének 403-as nagytermében tartjuk. Várunk szeretettel minden szombathelyi kézilabdabarátot.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK