Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hasznos edzőmeccset játszottunk Mosonmagyaróváron

Tökéletesen passzolt a felkészülésünkbe a mérkőzés.
Hasznos edzőmeccset játszottunk Mosonmagyaróváron

Pénteken délután a bajnokságban ötödik helyen álló Motherson Mosonmagyaróvár otthonában játszott felkészülési mérkőzést NB I-es csapatunk. A felkészülésünkben a legjobbkor jött ez az edzőmérkőzés egy erős gárda ellen. A találkozón az előző meccsekhez képest sokat tudtunk előre lépni támadásban, de a befejezéseknél még voltak hibáink, amiből könnyű gólokat kaptunk. A hazaiak gyors lerohanásos góljait nem tudtuk megakadályozni, ezért a visszarendeződésekben mindenképp kell még fejlődnünk. Védekezésben ugyan nem voltunk kellően kemények, de a támadójátékunk és a kapusteljesítmény ma rendben volt, összeségében egy hasznos edzőmérkőzést tudtunk játszani a Mosonmagyaróvár vendégeként.

- Hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Nagyon jókor jött ez a meccs számunkra, sokat tanultunk belőle. Köszönjük a Mosonmagyaróvár felkérését – fogalmazott a meccs után vezetőedzőnk, Pődör Zoltán.  

Motherson Mosonmagyaróvári KC – Hungast SZKKA 37-31 (18-13)

Felkészülési mérkőzés, UFM Aréna, Mosonmagyaróvár

SZKKA: Balog, Tomasevics, Christe (kapusok), Csire 3, Stosics 2, Szekerczés 6, Pődör 5, Gorilszka 5, Horváth P. 2, Horváth A. 5, Szmolek, Szendrei, Cristina 1, Bíró 2, Gabnai.