Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: Könnyed hazai siker a Budaörs ellen

Szezonbeli 18. győzelmünkkel stabilan tartjuk előkelő második helyünket az Ifjúsági I. osztály tabelláján.
Ifi: Könnyed hazai siker a Budaörs ellen

Szerda délután a Budaörs korosztályos együttesével csapott össze hazai pályán az SZKKA ifjúsági csapata. Kitűnően kezdtük a találkozót, gyorsan elhúztunk 5-1-re, de aztán a félidő felére felzárkóztak a vendégek, 7-6. A folytatásban emberhátrányban is tudtuk növelni előnyünket, 11-7-nél időt kért a Budaörs. Hiába próbált feljönni a vendégcsapat hét a hat elleni játékkal, üreskapus gólokkal rendre gyorsan tudtunk válaszolni. A szünetben végül három góllal vezettünk, 17-14-re.

Stabil védekezéssel jöttünk ki a második játékrészre, 21-16-nál újra időt kértek a vendégek. A rövid szünet sem törte meg a lendületünket, uraltuk a mérkőzést és a határozott védekezésből rengeteg könnyű és több egészpályás üreskapus gólt is lőttünk. Az utolsó negyedórába lépve már tíz góllal is vezettünk, így a hajrára már eldőlt a találkozó. A második félidőben magabiztos játékkal érvényesítettük a papírformát és szezonbeli 18. győzelmünkkel tartjuk a második helyünket a táblázaton.

Szombathelyi KKA – Moyra-Budaörs Handball 35-23 (17-14)

Ifjúsági I. osztály, 21. forduló

SZKKA: Christe 3, Németh J. (kapusok), Török 3, Wutschi 11, Győri 6, Horváth A. 2, Szmolek 3, Tóth B., Gabnai 3, Zsákovics 2, Temesvári 2.