Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Itt a következő aláírás: Szeberényi Flóra is szerződést hosszabbított

Itt a következő aláírás: Szeberényi Flóra is szerződést hosszabbított

Újabb bejelentést hoztunk a következő, NB I-es szezonra épülő keretünkkel kapcsolatban. Fiatal tehetségeink, Szmolek Apollónia, Kulcsár Dorka és Balogh Petra után Szeberényi Flóra is szerződést hosszabbított, így jövőre is a csapatunkat erősíti. A 2000-es születésű játékos tavaly nyáron Egerből érkezett Szombathelyre, és stabil tagja lett a csapatnak: a mostani idényben 28 bajnokin 52 gólt lőtt eddig és a védekezésben is fontos szerepet tölt be.

- Örülök a lehetőségnek, hogy újabb egy évet tölthetek el itt Szombathelyen, hiszen nagyon jól érzem magam, és szeretem a csapatot is. Rengeteget fejlődtem az elmúlt időszakban és ezt szeretném tovább vinni a következő szezonra. Célom, hogy stabil tagja legyek egy már NB I-es csapatnak – mondta a hosszabbításról Szeberényi Flóra.

- Flórát tavaly nyáron nem véletlenül és nem csak erre a szezonra szerződtettük. Remek paraméterekkel rendelkezik és nagy potenciált látunk benne az NB I-re, ezért nem is volt kérdés a közös folytatás – fogalmazott Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezetője.