Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Tökéletes szezonzárás: Hat győzelemmel zárta a Pünkösdi Kupát U10-es csapatunk

A csapat első "ottalvós" tornáján rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak a lányok.
Tökéletes szezonzárás: Hat győzelemmel zárta a Pünkösdi Kupát U10-es csapatunk

Az elmúlt hétvégén nyolc helyszínen, összesen tizenegy korosztályban rendezték meg a nagy tradícióval rendelkező X. Pünkösdi Utánpótlás Kézilabda Kupát. A Szombathelyi KKA U10-es csapata Kalocsán és a mellette található Kecelen hét mérkőzésen lépett pályára a kétnapos torna alatt. Játszottunk a Kiki Sport Kft., a Kecel Kc, a Judoria Sport Kft., illetve kétszer a BVSC- Zugló és a Gyöngyösi KK ellen. Bár ebben a korosztályban még a játék a fontos és az eredményt hivatalosan nem számolják, ennek ellenére nem elhanyagolható, hogy U10-es lányaink a hét meccsükből hatot megnyertek és pontazonossággal a második helyen zárták volna a X. Pünkösdi Kupát. Csapatunk edzője, Virág Noémi is értékelte a kétnapos túrát.

Csapatunk tagjai: Balogh Flóra Lili, Bödei Zorka, Gaál Zoja, Horváth Zara Léna, Jenőfi Karolina, Juhász Anna, Maráz- Gulyás Lili, Sebestyén Emese, Sebestyén Rege, Stefán Zsófia, Szabó Maja, Varga Vivie

-Egy színvonalas és nagy hagyományokkal rendelkező tornán vettünk részt a pünkösdi hétvégén. A lányok már hetek óta izgatottan várták a hétvégét, hiszen ez volt az első „ottalvós torna” a csapat számára. Két nap alatt hét nagyon jó mérkőzést játszottunk, nagyon jó ellenfelek ellen. Örültem, hogy olyan csapatokkal találkoztunk, akikkel a bajnokságban egyáltalán nem játszottunk. Le a kalappal a lányok előtt, akik minden mérkőzésen nagybetűs csapatként, egymást segítve küzdöttek.  Köszönet a szülőknek, akik minden mérkőzésre óriási hangulatot teremtettek és buzdították a csapatot. A mérkőzések után pedig rendszerint együtt énekeltünk, fagyiztunk és társasjátékoztunk. Úgy gondolom, ez a három nap tökéletes lezárása volt a szezonnak, rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak a lányok és én is – emlékezett vissza Virág Noémi.

Trénerünk mellett U10-es együttesünk csapatkapitánya, Bödei Zorka is mesélt élményeiről.

- Pünkösdkor az első ottalvós tornánkra vitt el minket az edzőnk. Hosszú volt az út, de megérte elmenni. A lányokkal minden tudásunkat megmutattunk és eredményként egy éremmel gazdagodtunk. Szüleink, testvéreink és buszsofőrünk, Gyuri bácsi bíztatásával sok győzelmet arattunk. Nonónak köszönjük a lehetőséget és az edzői tanácsokat – így Bödei Zorka.

Csapatunk tagjai: Balogh Flóra Lili, Bödei Zorka, Gaál Zoja, Horváth Zara Léna, Jenőfi Karolina, Juhász Anna, Maráz- Gulyás Lili, Sebestyén Emese, Sebestyén Rege, Stefán Zsófia, Szabó Maja, Varga Vivien