Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Történelmi tettre készülnek a Nagy Lajos Gimnáziumban tanuló SZKKA-s lányok

Szerda délután az egyetemi csarnokban rendezik a Kézilabda Diákolimpia Országos Elődöntőjét.
Történelmi tettre készülnek a Nagy Lajos Gimnáziumban tanuló SZKKA-s lányok

Szerda délután 14 órától sok szeretettel várunk minden SZKKA-szurkolót az egyetemi csarnokba, ahol a középiskolás lány Kézilabda Diákolimpia Országos Elődöntőjét rendezik meg.

Miért érdemes kilátogatni és melyik csapatra érdemes figyelni? Klubunk és a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium hosszú ideje tartó kiváló kapcsolatának és együttműködésének köszönhetően az NLG csapatát több mint 90%-ban az SZKKA igazolt serdülő és ifjúsági játékosai alkotják.

A Nagy Lajos Gimnáziumban tanuló SZKKA-s lányok szerdán történelmi tettre készülnek, ugyanis korábban még sosem jutott ki szombathelyi középiskola az Országos Döntőre lány kézilabdában.

Az NLG mellett a veszprémi Vetési Albert Gimnázium, a hévízi Bibó István Gimnázium, valamint a győri GYSZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum csapata vesz részt a szerdai elődöntőn, ahol a küzdelmek 14 órától indulnak (a két elődöntő után a két vesztes a harmadik, a két győztes az első helyért játszik).és csakis az első helyezett kvalifikálja magát az Országos Döntőre

A bajnoki szünet alatt a SZKKA-szurkolók és kézilabda-barátok számára igazi csemege lehet a szerdai Diákolimpia. Gyertek szurkolni a Nagy Lajos Gimnáziumnak és az SZKKA-s lányoknak!